Majowy weekend pod Gubałówką będzie wyjątkowy. 29 kwietnia mieszkańcy regionu oraz turyści skosztują lokalnego piwa warzonego na górskiej wodzie, tradycyjnych dań regionu, a także zetkną się z architekturą Podhala w wyjątkowym obiekcie jaki powstał przy dolnej stacji kolei linowo-terenowej PKL na Gubałówkę.
Zobacz jak tradycja łączy się z nowoczesnością
- Zapraszamy wszystkich na otwarcie GWARNO. Turyści oraz mieszkańcy Zakopanego, którzy w weekend majowy zdecydują się odwiedzić to miejsce, poczują niezwykły klimat tatrzańskiej przyrody, historii i górskiej architektury oraz niesamowitej kuchni. W GWARNO przekonamy się, jak niezwykła tradycja Podhala może łączyć się z nowoczesnością, dając tym samym sporo inspiracji
– mówi Patryk Białokozowicz z Grupy PKL realizującej inwestycję.
Kilka słów o GWARNO
GWARNO - nowe miejsce na kulinarnej mapie Zakopanego
Menu z przytupem
GWARNO - nowe miejsce na kulinarnej mapie Zakopanego
W GWARNO poznasz tajniki produkcji piwa
GWARNO - nowe miejsce na kulinarnej mapie Zakopanego
GWARNO - nowe miejsce na kulinarnej mapie Zakopanego